Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Composiet geeft licht in donkere dagen

Nu de dagen snel donkerder worden, is het leuk om eens stil te staan bij de mogelijkheden van composiet en licht! . Wist je dat we composieten ook translucent – lichtdoorlatend – kunnen maken?


Kijk maar eens naar de grote luifels die Poly Products voor het busstation in Aalst maakten! Of de lichtnaalden in Amersfoort… Ze gebruiken speciale harsen en vezelsamenstellingen, waardoor de objecten van binnenuit verlicht kunnen worden. Dit was bijvoorbeeld ook noodzakelijk voor de Turntable voor Rotterdam Ahoy.


Doorschijnend effect


Door de glasvezelversterking wordt composiet nooit zo helder als glas. Daarentegen krijgt het juist een mooi en zacht doorschijnend effect!


Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden in de combinatie van composiet en licht? Neem dan contact op met Poly Products.