Zand RecyclingSTC-KNRM Offshore SafetyDe Jongh Pipesystems BVMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Elobau

ElobauElobau lanceerde in 2018 een reeks nieuwe ultrasoon sensoren. Deze serie bestaat uit verschillende varianten: M18, M18 shortbody & M30 allen ook met IO-LINK en een M18 ATEX variant. Inmiddels zijn alle varianten op de markt en worden deze zeer goed ontvangen!

 

De ultrasoon sensor is een echte problemsolver  en toepasbaar in zeer veel verschillende toepassingen en industrieën. Het grote voordeel van ultrasoon is dat deze techniek erg nauwkeurig is en in bijna alle condities toe te passen is.

 

De M18 Shortbody is een unieke sensor op de markt, met haar kleine behuizing kan deze alleskunner een bereik van 1200mm aan! Een ideale oplossing in kleinere ruimtes en veel goedkoper dan haar grotere M30 familie.

 

De M18 sensor is zeer geschikt als niveaumeter van verschillende vloeistoffen in containers, vaten of tanks van verschillende maten vormen of materialen. Door middel van de diffuus modus van de geeft de ultrasoonsenor een continue meting. De Ultrasoon sensor zend een geluidsgolf naar het te detecteren vloeistofoppervlak, en ontvangt deze weer terug.De verstreken tijd wordt intern omgezet naar een elektrisch signaal wat u het actuele vloeistofniveau verteld.  Dit houdt in dat u altijd het actuele vloeistof niveau weet. U kunt hier kiezen voor IO-Link, een analoog signaal en / of via twee schakelsignalen. Bijna elk materiaal kan worden gedetecteerd met ultrasoon sensoren, ongeacht of het een glossy, mat of zelfs transparant oppervlakte heeft. Het meetbereik van de beschikbare elobau Ultrasoon sensoren - met nauwkeurige meting van afstanden tot 8000 mm - maakt dat ze kunnen worden ingezet in talloze toepassingen.De ultrasoonsensoren van elobau zijn teach- able met 4 verschillende  programma´s te weten: single point, window, 2 point of retroreflective modus. De M18 standard body & de M30 varianten hebben ook een synchonistatie – of multiplexmogelijkheid waardoor deze makkelijk te gebruiken zijn met meerdere sensoren naast elkaar. De senzoren zijn verkrijgbaar in zowel RVS316 als in een kunststof uitvoering.

 

Website: http://bit.ly/Ultrasoon

Video ultrasoon: http://bit.ly/2nzvJxh

 

meer nieuws